SkillsInZicht Euregio 

 
 

Partners
ProjectpartnersMet een datagedreven, skills-gerichte aanpak bundelen Euregionale partijen Etil research group, Fontys Hogeschool, Nalantis, LEO Loopbaan, Meet the Youngsters en VKW Limburg hun krachten om de (opleidings)infrastructuur in Nederlands- en Belgisch Limburg inzicht te geven in de veranderingen in de gevraagde Euregionale skills. Onder leiding van Etil research group gaan deze partijen, met steun van het Interreg programma Vlaanderen-Nederland, komende 2 jaar aan de slag met het project SkillsInZicht Euregio.

Etil research group

www.etil.nl


Etil research group is een innovatief onderzoeksbureau en gelooft dat bedrijven en overheden zichzelf optimaal kunnen verbeteren als ze continu zicht hebben op trends en ontwikkelingen in de samenleving, hun sector en eigen organisatie. 


Fontys

www.fontys.nlIedereen die bij Fontys zijn talent wil ontwikkelen, is welkom. We bieden tientallen opleidingen en cursussen aan, in alle soorten en maten en op bijna ieder gebied van de arbeidsmarkt. Ons onderwijs is nauw verbonden met ons praktijkgericht onderzoek.
Leo loopbaan

www.leoloopbaan.nl


Leo Loopbaan inspireert en ondersteunt bij het bewust bezig zijn met LevenLangOntwikkelen en jouw eigen loopbaan.

De wereld om ons heen verandert snel en dat is niet anders voor de arbeidsmarkt. Daarom is het heel belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Daar helpen we je graag mee. Jouw loopbaan is van jou en jij hebt er zelf invloed op.Meet the youngsters

www.meettheyoungsters.nlMeet the Youngsters is hét online carrière platform voor young professionals, studenten en alumni in Zuidoost Nederland. Het carrière platform dat je de mogelijkheid biedt om in contact te komen met innovatieve en inspirerende werkgevers.

Het aanbod aan uitdagende stageplekken, traineeships en startersbanen biedt jou als jong talent gigantische mogelijkheden.
Nalantins

www.nalantis.nl


AI-transparantie is een van de kernwaarden van Nalantis. Wij staan voor AI die je kan vertrouwen. Door vertrouwen centraal te stellen kunnen we betere AI-kaders bouwen en voorkomen we slechte prestaties of afwijkende algoritmes.
 VKW Limburg

www.vkwlimburg.be


VKW Limburg is een ongebonden werkgeversorganisatie waar meer dan 2000 eindbeslissers van bedrijven zich thuis voelen.

Een selectief netwerk dat al meer dan 80 jaar met stijl én in vertrouwen bedrijven verbindt, belangen verdedigt en ondernemen versterkt.


UQULIFY

www.uqalify.comUQALIFY gaat over het nieuwe werken. Het is onze missie om medewerkers in hun kracht te zetten en organisaties om de snel veranderende toekomst met meer zelfvertrouwen tegemoet te treden.